Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Útvonaltervezés kérése

2011.07.25

MIELŐTT MEGÍRNÁ KÉRÉSÉT, KÉRJÜK OLVASSA EL:

Ebben a menüpontban Önök kérdéseket tehetnek fel nekünk a budapesti tömegközlekedéssel kapcsolatban, amikre itt vagy* e-mailben válaszolunk. Ezzel a lehetőségével a hozzászólásoknál élhet, ahol meg kell adnia a kiinduló-és célállomástKérhet jegy-és bérletajánlatot tőlünk, valamint utazási tippeket is. A hozzászólásoknál fel lehet tüntetni, hogy ha lehet, csak autóbusszal vagy másmilyen járművel tervezzük meg az utat.

A válaszadási határidő 48 óra, azaz 2 nap

*Ha itt válaszolunk, az új rendszernek köszönhetően értesítést kap.

Figyelem!

2015. december 5-től az eddig megszokott módszert megváltoztatva oldalunk bevezette az ún. "Disqus" rendszert, így mostantól lehetővé válik látogatóink számára, hogy saját felhasználói fiókjak segítségével (Disqus, Facebook, Twitter, Google) írjanak nekünk. Ez azt jeleni, hogy az útvonaltervezési kérelem megírásához be kell jelentkezniük, csak ezután tudják azt nekünk elküldeni.

Aki nem rendelkezik egyik platformon sem fiókkal, vagy nem szeretné azt oldalunkon használni, ugyanúgy írhat nekünk, de egy nevet, e-mail címet és egy saját maga által választott jelszót mindenképpen meg kell adnia. Ha ezt megteszi, egy Disqus-fiók jön létre, amit a későbbiekben is használhat oldalunkon vagy más hírportálokon - első sorban hozzászólási lehetőségre. Az így létrejövő "regisztráció" semmilyen költséggel, bonyodalommal nem jár, adatai nem lesznek nyilvánosak és azokat a válaszadáson kívül másra nem használjuk és nem is használhatjuk fel.

A változás időszerű volt, hiszen a régi rendszerben sokszor nem kaptunk értesítést arról, ha valaki írt nekünk. Gyakran az is előfordult, hogy valaki nem adta meg az e-mail címét, így a kérelem gyakorlatilag felesleges volt, hiszen csak itt, az oldalon tudtunk rá válaszolni.

A szerkesztők

 

Panaszbejelentés, észrevételek: budapestbcs@gmail.com